Profilom

A Svájci Havasi Kutyák Magyarországi Egyesülete - a kor követelményeinek megfelelően - az interneten, online adatbázist vezet. Ehhez természetesen a tagjaink tevékeny segítségére is szükség van, tehát kérjük minden, a fajtát tenyésztő és tartó tulajdonos segítségét, elsősorban az SHKME-tagokat, kérjék törzskönyvezett, a szabályzatban meghatározott feltételeknek megfelelően tenyészszemlézett kutyáik regisztrációját; iroda@shkme.net

Tagjaink, az Egyesületbe történő belépésükkor bejegyzett e-mail címükkel bejelentkezve, itt láthatják a weboldalunkra felvitt kutyáik adatait, fényképét, regisztrált kennelüket és az aktuális almaikat.

Egyesületi tagjainknak lehetőségük van az éppen aktuális almaiknál, a még eladásra váró kiskutyák számának módosítására, aktualizálására. De bármilyen más módosításra is lehetőség van, abban az esetben, ha azt előzetesen az Egyesület felé írásban/e-mailon bejelentik, és amennyiben azt az egyesület ügyintézője az oldalon jóváhagyja.

Ha Ön az SHKME regisztrált tagja, és tagfelvételkor nem adott meg e-mail címet, ezt utólag is megteheti. Kérjük, keresse munkatársunkat, aki probléma esetén segít az oldalra való belépésben; admin@shkme.net

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy online regisztrációra nincs mód, amennyiben az Egyesület tagjai kívánnak lenni, az ügyintézés menüpontban megadott módon jelentkezhetnek.