Egyesületünk első ez évi TENYÉSZSZEMLÉJE!

A rendezvény időpontja: 2020. február 29.
Helyszíne: Polgárdi, Vörösmarty u. 1. Szekeres Tanya

Nevezési határidő: 2020.02.25.

Nevezési díj: 10000-ft / kutya

Regisztráció 9 órától lehetséges, bírálatok 10 órakor kezdődnek, bírál: Juhász Istvánné.

Nevezhető valamennyi az SHKME gondozásában lévő fajta, azaz Appenzelli havasi kutya, Berni pásztorkutya, Nagy svájci havasi kutya, Entlebuchi havasi kutya.

Nevezési lapot az Ügyintézés menüpont alatt, .pdf formátumban lehet letölteni.

A tenyészszemlén való részvétel feltételei:

- Törzskönyv, melyen a tenyészszemlére nevezett tulajdonos neve szerepel. Import kutyákat a tenyészszemlét megelőzően honosítani kell. A honosítást csak a MEOESZ központi irodája intézheti!

- Minden kutya beazonosításra szolgáló chippel kell rendelkezzen.

- A tenyészszemle napján a kanok és a szukák is legalább 15 hónaposnak kell lenniük.

- Tüzelő szukák csak kivételes esetben vehetnek részt a tenyészszemlén. Előzetes megbeszélés alapján, őket csak a tenyészszemle végén lehet elbírálni. Ebben az esetben, a szemle szervezőjénél, a szemle időpontja előtt minimum egy nappal, a tüzelés tényét telefonon, vagy elektronikus levélben jelezni kell.

- A kutyának rendelkeznie kell, HD és ED röntgeneredménnyel (amin a kutya chipszáma is szerepel), és ezt 14 hónapos kora után végezték el. A röntgenbizonyítványok másolatát jelentkezéskor csatolni kell; az eredetit a tenyészszemlén be kell mutatni. A prémium származási lap igénylésénél a DM-szűrés kötelező.

- Amennyiben a tenyészszemle időpontjában a kötelezően előírt szűrővizsgálati eredmények még nem állnak rendelkezésre, akkor a bírálat elvégezhető, de a bírálati lap nem kerül átadásra, és a származási lapra a szemle eredménye nem rögzíthető. A bírálati lap átadása és a származási lapra a szemleeredményének felírása akkor történik meg, amikor a szűrővizsgálatokról készült bizonyítványok eredeti példánya bemutatásra került.

Kérjük, a tenyészszemle részletes szabályairól tájékozódjanak honlapunkon, Szabályzatok/Tenyésztési szabály menüpont alatt!

A TENYÉSZSZEMLÉRE ELŐZETES NEVEZÉS KÖTELEZŐ! ( Nevezési határidő: 2020.02.25.)

A jelentkezési lapot az Ügyintézés/Nevezési lap tenyészszemlére menüpont alatt lehet letölteni, majd az Egyesület e-mail címére ( iroda.shkme@gmail.com ) címre kérjük megküldeni.

Érdeklődni a 06-20/944-8074-es telefonszámon lehet.