Ez évi utolsó tenyészszemlénk időpontja megváltozott!

A rendezvény időpontja: 2019. december 08.
Helyszíne: Polgárdi, Szekeres tanya

Tenyészszemlét rendezünk 2019. december 8-án Polgárdiban, a Szekeres tanyán. (Polgárdi, Vörösmarty utca 1.)

Regisztráció 9 órától lehetséges, bírálatok 10 órakor kezdődnek, bírál: Juhász Istvánné.

Nevezési lapot az Ügyintézés menüpont alatt, .pdf formátumban tudtok letölteni.

A tenyészszemlén való részvétel feltételei:

- Törzskönyv, melyen a tenyészszemlére nevezett tulajdonos neve szerepel. Import kutyákat a tenyészszemlét megelőzően honosítani kell.

- Minden kutya beazonosításra szolgáló chippel kell rendelkezzen.

- A tenyészszemle napján a kanok és a szukák is legalább 15 hónaposnak kell lenniük.

- Tüzelő szukák csak kivételes esetben vehetnek részt a tenyészszemlén. Előzetes megbeszélés alapján, őket csak a tenyészszemle végén lehet elbírálni. Ebben az esetben, a szemle szervezőjénél, a szemle időpontja előtt minimum egy nappal, a tüzelés tényét telefonon, vagy elektronikus levélben jelezni kell.

- A kutyának rendelkeznie kell, HD és ED röntgeneredménnyel (amin a kutya chipszáma is szerepel), és ezt 14 hónapos kora után végezték el. A röntgenbizonyítványok másolatát jelentkezéskor csatolni kell; az eredetit a tenyészszemlén be kell mutatni. A prémium származási lap igénylésénél a DM-szűrés kötelező.

- Amennyiben a tenyészszemle időpontjában a kötelezően előírt szűrővizsgálati eredmények még nem állnak rendelkezésre, akkor a bírálat elvégezhető, de a bírálati lap nem kerül átadásra, és a származási lapra a szemle eredménye nem rögzíthető. A bírálati lap átadása és a származási lapra a szemleeredményének felírása akkor történik meg, amikor a szűrővizsgálatokról készült bizonyítványok eredeti példánya bemutatásra került.

Kérjük, a tenyészszemle részletes szabályairól tájékozódjanak honlapunkon, Szabályzatok/Tenyésztési szabály menüpont alatt!

A tenyészszemlére előzetes regisztráció/jelentkezés szükséges. A jelentkezési lapot az Ügyintézés/Nevezési lap tenyészszemlére menüpont alatt lehet letölteni, majd az Egyesület e-mail címére ( iroda@shkme.net ) címre kérjük megküldeni.

Érdeklődni a 06-20/944-8074-es telefonszámon lehet.